خوب درادامه مبحث آش ها سری به استان شمالی یعنی استان مازندران می زنیم تا ببینیم مردم این خطه آن را چطور آماده وطبخ می کنند .
میشه گفت این آش خوشمزه غالباً در فصل بهار خورده میشود. در گذشته مردم فصل زمستان کمتر از منازل بیرون میآمدند و از مواد مصرفی انرژیزا به دلیل سرما بیشتر استفاده میکردند که به قولی صفرا و زردآب بدنشان از بین برود، خصوصاً در استانهای همدان، لرستان و مرکزی با کمی اختلاف این آش را تهیه میکنند.
حالا میرسیم به دستور شماره سه، آش ترش آنهم آش رشته ترش مازندرانی که درادامه به آن می پردازیم .
آش ,فصل ,ترش ,لرستان ,همدان، ,کمی ,آش ترش ,این آش ,لرستان و ,همدان، لرستان ,استانهای همدان،
درباره این سایت