محل تبلیغات شما

خوب درادامه مبحث آش ها سری به استان شمالی یعنی استان مازندران می زنیم تا ببینیم مردم این خطه آن را چطور آماده وطبخ می کنند .

میشه گفت این آش خوشمزه غالباً در فصل بهار خورده می‌شود. در گذشته مردم فصل زمستان کمتر از منازل بیرون می‌آمدند و از مواد مصرفی انرژی‌زا به دلیل سرما بیشتر استفاده می‌کردند که به قولی صفرا و زردآب بدن‌شان از بین برود، خصوصاً در استان‌های همدان، لرستان و مرکزی با کمی اختلاف این آش را تهیه می‌کنند.

 حالا میرسیم به دستور شماره سه، آش ترش آنهم آش رشته ترش مازندرانی که درادامه به آن می پردازیم .

 

نان زیتون و سبزیجات معطر

اولین کسی که وارد دوزخ می‌شود!

آماده سازی وپخت آش ترش مازندرانی

آش ,فصل ,ترش ,لرستان ,همدان، ,کمی ,آش ترش ,این آش ,لرستان و ,همدان، لرستان ,استان‌های همدان،

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها